ប្រជាជនខ្មែរនិយមលាយទឹកឃ្មុំជាមួយទឹកក្តៅក្រូចឆ្មា ឬស្រា ដើម្បីជាអាហារបំប៉នដល់សុខភាព និងព្យាបាលជំងឺមួយចំនួន ព្រមទាំងធ្វើឱ្យស្បែករលោង បង្កើនប្រពន្ធ័ភាពស៊ាំ និងកាត់បន្ថយហ្គាសក្នុងក្រពះជាដើម

អត្ថបទដោយ៖
AMS OneMinute

ដោយសារមានតម្រូវការទឹកឃ្មុំច្រើន សហគមន៍ជាពិសេសរស់នៅក្នុងខេត្តភាគឦសាននៃកម្ពុជា បាននិងកំពុងប្រើប្រាស់វិធីយកទឹកដែលធានានិរន្តរភាពនៃការប្រមូលទឹកឃ្មុំ។ លោក ប្រាយ ខ្វើក បានឱ្យដឹងថា សហគមន៍លោកអាចផ្គត់ផ្គង់ទឹកឃ្មុំធម្មជាតិក្នុងបរិមាណចន្លោះពី ១៥០០-២០០០គីឡូក្រាមក្នុងមួយឆ្នាំ។

ប្រសិនបើមានការចាប់អារម្មណ៍ សូមទាក់ទងលេខខាងក្រោម៖

១.លោក ប្រាយ ខ្វើក ០៧១ ៦០២ ៥១១៩
២.លោក ស្រូវ ផារី ០៩៧ ៥៤៨ ៥៣៣១
៣.លោក បូ ផាត់ ០៩៧ ៧៧៤ ៥៥០៥

ប្រភព៖ Our Community Livelihood

ads banner