អាជីវកម្ម «ណែមយើង»​ នៅតែអាចរីកលូតលាស់បាន ទោះចាប់ផ្ដើមក្នុងកំលុងពេលនៃការរាត្បាតកូវីដក៏ដោយ

បាត់ដំបង៖ អាជីវកម្មមួយចំនួនធំបានបិទទ្វារអស់ជាច្រើនកន្លែងដោយសារតែវិបត្តិចំណូលដែលកើតមានឡើង ក្នុងកំលុងពេលនៃការរីករាលដាលនៃជំងឺកូវីដ១៩ ។ដោយឡែកអាជីវកម្មផលិតណែមមួយកន្លែងបែរជាដើរ​ផ្ទុយពី​អាជីវកម្មផ្សេងៗ ដោយ​ជំនួញមួយនេះ​ចាប់ផ្ដើម​ក្នុង​កំលុងផ្ទុះជំងឺកូវីដ១៩ តែ​អាចទទួលបានប្រជាប្រិយភា​ពយ៉ាងខ្លាំងបន្ទាប់ពីវិបត្តិសេដ្ឋកិច្ចនេះបានធូរស្រាល។ ​

លោក សំ បូរិន ជាម្ចាស់អាជីវកម្ម “ណែមយើង” ដែលជាសិប្បកម្មផលិតណែមរសជាតិបាត់ដំបងបាននិយាយថា  ​យើងចាប់ផ្ដើមនៅឆ្នាំ២០១៦ តែបើគិតជាការចាប់ផ្ដើមជាជីវកម្មពេញលេញតែម្ដងគឺនៅកំលុងពេលនៃការរីករាលជំងឺកូវីដ​១៩ ពោលគឺនៅពេលមានវិបត្តិយើងចាប់ផ្ដើមធ្វើ។ លុះពេលសេដ្ឋកិច្ចដើរឡើងវិញគេក៏ស្គាល់យើងច្រើន។​

លោក​បន្តថា សម្រាប់សិប្បកម្មនេះមានអ្នកផលិតចំនួនប្រាំមួយនាក់ ហើយការផលិតប្រចាំថ្ងៃ​អាចផលិ​តបា​នប្រមាណ ៦០០-៧០០​ កញ្ចប់ ឬថ្ងៃខ្លះមានការកុម្ម៉ង់ច្រើនអាចផលិតដល់ទៅ ១ ៥០០ កញ្ចប់ក៏មានដែរហើយ​លក់បោះដុំទៅតាមបណ្ដាលខេត្តស្ទើរទូទាំងប្រទេស ពិសេសទៅតាមបណ្ដាលផ្សារទំនើប ម៉ាត និងផ្សារធម្មជាតិដូចជា ឡាក់គី, ជីបម៉ុង, តេលា, កាល់តិច និងTotal Circle-K ជាដើម។ ​

សម្រាប់ចំណុចពិសេសរបស់ផលិតផល «ណែមយើង» លោក សំ បូរិន បាន​បញ្ជាក់ថា ចំពោះផ​លិតផលយើង គឺពាក់ព័ន្ធនឹងអនាម័យ បើគ្មានអនាម័យក៏លក់អត់បានដែ។រ ទីមួយគឺអនាម័យនេះតែម្ដង។ ទីពីរគឺរសជាតិ​។យើងផលិតណែម​ដោយ​មាន​ការ​ច្នៃមានការវេចខ្ចប់បានត្រឹមត្រូវតាមស្តង់ដារអាចលក់ក្នុ​ង​ផ្សា​រទំនើបបាន។​

ចំពោះផលិតផលណែម «សិប្បកម្មណែមយើង» មានផលិតផលចំបងៗបីប្រភេទគឺ ណែមសាច់ត្រីសុទ្ធ, ណែមសាច់ត្រីលាយស្បែកជ្រូក និងណែមស្បែកជ្រូកសុទ្ធ ដែលសុទ្ធតែមានរសជាតិឆ្ងាញ់ ផលិតពីវត្ថុធាតុដើមល្អៗ ពិសេសការផលិតមានកាលកំណត់ត្រឹមត្រូវ។  

ពាក់ព័ន្ធនឹងការដឹកជញ្ជូនវិញ ម្ចាស់សិប្បកម្មរូបនេះរៀបរាប់ថា ការដឹកជញ្ជូន គឺខាងសិប្បកម្ម​របស់​លោក ដឹកនៅពេលដែលណែមមិនទាន់គ្រប់អាយុ។

លោកបានពន្យល់ថា ណែមមិនទាន់គ្រប់អាយុនេះ មានន័យថាណែមដែលយើង​ផលិតហើយ មាន​រយៈពេ​លបួនយប់បួនថ្ងៃ ទើបគ្រប់អាយុរបស់វា។ ​មានរជាតិជូរល្មម ។បន្ទាប់ពីគ្រប់អាយុហើយទើបគេត្រូវរក្សាទុ​កក្នុងទូទឹកកចៀសវាងណែមជូរជ្រុល ខូចគុណភាព ។លុះដាក់រក្សាទុកក្នុងកន្លែងត្រជាក់ហើយ គេអាចរក្សាទុកបានរយៈពេល ៩០ថ្ងៃបន្ថែមទៀត​។  

បើតាមការបញ្ជាក់ប្រាប់ពី​ម្ចាស់សិប្បកម្មណែម​ លោក សំ បូរិន ក៏មានគម្រោងទៅថ្ងៃអនាគត គឺ​លោក​ចង់គ្រប់គ្រងទីផ្សារបន្ថែម និងពង្រីកសមត្ថភាពផលិតឱ្យបានកាន់តែច្រើន ដើម្បីផ្គត់ផ្គង់ផលិតផលណែមបាត់ដំបងនេះរបស់​លោកនេះ ទៅទូទាំងប្រទេសតែម្តង​៕  

ដោយ៖នី ស្រីពៅ

ads banner