ប្រពៃណីដាល់អំបុកខ្មែរ
១. យកស្រូវស្រស់មកលីងក្នុងអំបែងឬខ្ទះ រហូតដល់ស្រូវចាប់ផ្ទុះមួយៗ
២. ចាក់ស្រូវដែលបានលីងរួចចូលក្នុងត្បាល់ហើយដាល់ដោយប្រើគ្នា ១នាក់ ឬ២នាក់
៣. នៅពេលអំបុកពៀចសំប៉ែត និងខ្ចាត់សម្បកស្រូវចេញអស់ទើបឈប់ ហើយបារដាក់ចង្អេរយកទៅអុំយកសំបកស្រូវចេញ
៤. ទទួលទានអំបុកដោយការអក ឬញាំជាមួយចែកទុំ និងទឹកដូងខ្ចី។
ដើម្បីជ្រាប់ច្បាស់សូមតាមដានទស្សនាទាំងអស់គ្នា
#សច្ចធម៌ប្រវត្ដិសាស្រ្ដ #ព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា #ប្រពៃណីខ្មែរ #អំបុកខ្មែរ #ដំណាក់កាលនៃការធ្វើអំបុក