ប្រពៃណីដាល់អំបុកខ្មែរ

១. យកស្រូវស្រស់មកលីងក្នុងអំបែងឬខ្ទះ រហូតដល់ស្រូវចាប់ផ្ទុះមួយៗ

២. ចាក់ស្រូវដែលបានលីងរួចចូលក្នុងត្បាល់ហើយដាល់ដោយប្រើគ្នា ១នាក់ ឬ២នាក់

៣. នៅពេលអំបុកពៀចសំប៉ែត និងខ្ចាត់សម្បកស្រូវចេញអស់ទើបឈប់ ហើយបារដាក់ចង្អេរយកទៅអុំយកសំបកស្រូវចេញ

៤. ទទួលទានអំបុកដោយការអក ឬញាំជាមួយចែកទុំ និងទឹកដូងខ្ចី។

ដើម្បីជ្រាប់ច្បាស់សូមតាមដានទស្សនាទាំងអស់គ្នា

#សច្ចធម៌ប្រវត្ដិសាស្រ្ដ #ព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា #ប្រពៃណីខ្មែរ #អំបុកខ្មែរ #ដំណាក់កាលនៃការធ្វើអំបុក

Facebook Page: សច្ចធម៌ប្រវត្ដិសាស្រ្ដ

To all social media

ly-bunheng
ly-bunheng
លី ប៊ុនហេង ប្រធានផ្នែកប្រតិបត្ដិការទូទៅនៃកម្មវិធីសច្ចធម៌ប្រវត្ដិសាស្រ្ដ
ads banner
ads banner
ads banner