ក្នុងពេលបច្ចុប្បន្នបើទោះបីមានវត្តមាននៃចង្រ្កានសម្រាប់ចម្អិនអាហារបែបទំនើបថ្មីៗចូលមកជំនួសចង្រ្កានបែបប្រពៃណីប្រើអុសធ្យូងក៏ដោយ ប៉ុន្តែពលរដ្ឋនៅរាជធានីភ្នំពេញនិងបណ្តាខេត្តក្រុងមួយចំនួននៅតែមានការប្រើចង្រ្កានប្រពៃណីបែបបុរាណយ៉ាងច្រើនផងដែរ

ក្នុងពេលបច្ចុប្បន្នបើទោះបីមានវត្តមាននៃចង្រ្កានសម្រាប់ចម្អិនអាហារបែបទំនើបថ្មីៗចូលមកជំនួសចង្រ្កានបែបប្រពៃណីប្រើអុសធ្យូងក៏ដោយ ប៉ុន្តែពលរដ្ឋនៅរាជធានីភ្នំពេញនិងបណ្តាខេត្តក្រុងមួយចំនួននៅតែមានការប្រើចង្រ្កានប្រពៃណីបែបបុរាណយ៉ាងច្រើនផងដែរ។

ហេង វណ្ណា
ហេង វណ្ណា
ជាអ្នកគ្រប់គ្រងព័ត៌មានពេលព្រឹក និងព័ត៌មានថ្មីទាន់ហេតុការណ៍។ ជាមួយនឹងបទពិសោធន៍ការងារលើវិស័យព័ត៌មានរយៈពេលវែង និងទំនាក់ទំនងល្អជាមួយអង្គភាព-ស្ថាប័ននានា នឹងផ្ដល់ជូនមិត្តអ្នកអាននូវព័ត៌មានប្រកបដោយគុណភាព និងវិជ្ជាជីវៈ។
ads banner
ads banner
ads banner