ចុងភៅអប្សរា | ខមុំាពោះតាន់
អត្ថបទដោយ៖
ធី ដា
គ្រឿងផ្សំ
- ម៉ាំត្រី
- សាច់ជ្រូកលាយខ្លាញ់
- ពោះតាន់ជ្រូក
- ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម
- ប្រេងឆា
- ម្សៅស៊ុប
- ត្រប់ស្រួយ ស្ពៃក្ដោប ត្រសក់ ពពាយ ត្រប់វែងដុត ម្ទេសប្លោកខ្ចី
របៀបធ្វើ
- មុនដំបូងត្រូវយកសាច់ជ្រូក លាយខ្លាញ់ ទៅលាងឱ្យស្អាត ហើយចិញ្ច្រាំឱ្យម៉ត់ទុកមួយអន្លើរ។ ចំណែកឯពោះតាន់វិញ ត្រូវយកទៅស្ងោរឱ្យឆ្អិនល្មម។
- បន្ទាប់មកយកម៉ាំមកចិញ្ច្រាំឱ្យម៉ត់ហើយយកខ្ទះដាក់ខ្លាញ់ឱ្យក្ដៅ ទើបដាក់ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហមលីងវាឱ្យឈ្ងុយទើបដាក់សាច់ជ្រូក និងម៉ាំ ចូលឆាឱ្យសព្វចូលគ្នា ដាក់ម្សៅស៊ុបបន្ដិច ស្ករបន្ដិចជាការស្រេច។
ស្តាប់វិទ្យុ FM 97MHz តាមរយៈ Online
https://ams.com.kh/radio/fm97.html
Telegram: https://t.me/YouthFM97
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCKP9OuYZlKyggqwKcDJiwFA
Facebook Page: https://www.facebook.com/Radio4Youth/
ទំនាក់ទំនងផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម៖ 010 777 870 / 061 666 067 / 090 777 087
#ams #amscentral #apsararadio #radio4youth #fm97mhz
ធី ដា
លោក ធី ដា ជាបុគ្គលិកផ្នែកព័ត៌មានវិទ្យានៃអគ្គនាយកដ្ឋានវិទ្យុ និងទូរទស្សន៍ អប្សរា។ លោកបានបញ្ចប់ការសិក្សាថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់ ផ្នែកគ្រប់គ្រង បរិញ្ញាបត្រផ្នែកព័ត៌មានវិទ្យា និងធ្លាប់បានប្រលូកការងារជាច្រើនឆ្នាំ ក្នុងវិស័យព័ត៌មាន និងព័ត៌មានវិទ្យា ៕